Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei de Rehabilitació Comunitària d'Amposta i els tallers a la comunitat

 
La companyia de teatre l'Era Comunalitat d'Amposta, ha organitzat un taller titulat "La màscara no menteix" que ha estat realitzat amb gran èxit dins del programa d'activitats obertes a tothom del casal Cívic d'Amposta. Aquest taller ha comptat amb la participació entusiasta dels usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) d'Amposta, de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre, que han trobat en aquesta experiència una manera d'augmentar la seva vinculació als diferents recursos de la comunitat.
 
El taller de teatre, que ha durat tres dijous, ha estat una oportunitat única per a totes les persones interessades a descobrir el món de l'expressió dramàtica. Sota la guia experta d'instructors de l'Era Comunalitat, els participants han après tècniques teatrals, han explorat emocions i han treballat en la creació de personatges. A més, han tingut l'oportunitat de posar en pràctica les habilitats socials practicades al Servei de Rehabilitació Comunitària com ara l'expressió verbal i no verbal i les diferents tècniques per a relacionar-se de manera assertiva.
 
Els usuaris del SRC d'Amposta han manifestat la seva gratitud per aquesta oportunitat d'aprendre i créixer mitjançant el teatre. Molts han destacat que aquest taller els ha permès connectar amb altres membres de la comunitat, establir nous llaços i desenvolupar una major confiança en si mateixos. A més, han expressat l'impacte positiu que ha tingut  per a elles i ells i el seu agraïment per poder participar en aquest tipus d'activitats inclusives i enriquidores.
 
Al SRC pretenem que les persones participin i s'integrin en la comunitat durant el procés de rehabilitació. La inclusió social aporta diferents beneficis com cohesió social, desenvolupament personal i enriquiment cultural i, amb el taller de teatre com a exemple inspirador, s'evidencia que les activitats com aquesta tenen un impacte positiu en la vida dels participants, promovent la cohesió social i creant un sentit de pertinença a la comunitat d'Amposta.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES