Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

25è aniversari de l'Associació La Muralla

 

El divendres 21 de juliol a les 18:00 es realitzarà l'acte de celebració del 25è aniversari de l'Associació La Muralla. Es faran un seguit de parlaments amb diferents convidats, com la Cori Juanpere adjunta a la direcció assistencial de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, juntament amb el Sr. Ángel Urbina President Associació la Muralla i membre del grup d’Experiència Pròpia,  la Sra. Mercé Torrentallé, la  Presidenta de  Salut Mental a Catalunya, el Sr. Francisco Rubio, President d’Obertament la Sra. Pepi Benitorafe, familiar, membre de la junta directiva i presidenta de la Coordinadora de Salut Mental de la provincia de Tarragona. la Sra. Lucia Teruel, Regidora d'acció social i polítiques d'igualtat de l’ajuntament de Vila-seca, la Sra. Maria Cecilia Mangini, Consellera d’igualtat, serveis a la ciutadania i serveis socials de l’Ajuntament de Tarragona, un representant del Port de Tarragona i clausura de l’acte a càrrec de l’ Il·lustríssim Alcalde de Tarragona, el Sr. Rubén Viñuales.

Tots faran un reconeixement al treball i gestió de La Muralla, amb un anàlisis de les línies estratègiques de la Salut Mental que s'han seguit al centre.

l'Acte es tancará amb una actuació del grup de música Bachrock

L’Associació Ment i Salut La Muralla va néixer l’any 1998 com una decisió conjunta entre persones en primera persona, familiars i treballadors. Es va decidir, des d’un principi, que l’Associació fos liderada per les persones amb un problema de salut mental formant part activament de la seva Junta Directiva. Actualment comptem amb més de 300 socis i 130 usuaris beneficiaris del Club Social.

Treballem per la inserció sòcio-comunitària de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies i per la lluita contra l’estigma i la sensibilització i normalització d’un problema de salut mental mitjançant els diferents serveis que oferim.

Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES