Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada Trimestral de Formació: Diversitat de gènere

 

La propera Jornada Trimestral de Formació de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata es durà a terme el 19 d’octubre, a la Facultat de Medicina de Reus de 9:00 fins a les 14:00.

De moment hi han programades 2 conferències: una a càrrec de Montserrat Pàmias. Cap de Salut Mental Infantil i Juvenil. Corporació Sanitària Parc Taulí, de temàtica “Transsexualitat en nens i adolescents”. I una altre que la farà Esther Gómez Gil. Psiquiatra. Servei de Psiquiatria. Institut de Neurociències (ICN) Hospital Clínic de Barcelona, que parlarà sobre “Inicis i evolució de l’atenció sanitària a les persones trans a Espanya, i repercussions de les lleis trans en l’atenció per a la salut mental”.

I també hi han 2 taules rodones: “Acompanyament i atenció a les persones Trans des del Servei Trànsit Camp de Tarragona” Moderador: Esteban Sepúlveda. Psiquiatra de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata. Amb els ponents: Francisca Ruiz. Ginecòloga i Coordinadora Servei Transit Camp de Tarragona. “Unidad de Trànsit Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre”, Elena Queral. Comadrona.“Glossari de termes LGTBIQA+ i llenguatge inclusiu” i Araceli Otón. Psicòloga.“Acompanyament psicològic del servei de Trànsit del Camp de Tarragona” i una taula rodona moderada per Juan García Virumbrales. Psicòleg clínic de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.

 

 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES