Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

28 de març, jornada de portes obertes per a futurs residents a l'HU Institut Pere Mata


El proper 28 de març, a partir de les 11h, l’Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata obre les seves portes a graduats de medicina, infermeria i psicologia que vulguin especialitzar-se en l’àmbit de la salut mental. La jornada de portes obertes s’iniciarà amb professionals de la Unitat Docent que exposaran els aspectes bàsics de la residència, l’activitat assistencial i de recerca que es realitza.

La jornada es completarà amb un cafè-col·loqui amb residents de les tres especialitats. Per últim, es visitaran les instal·lacions i els serveis de la Unitat de Docent.

L’HU Institut Pere Mata compta amb una Unitat Docent acreditada pel Ministeri de Sanitat per formar especialistes en psiquiatria (MIR), psicologia clínica (PIR) i infermeria en salut mental (IIR). Cada any oferta 8 places de formació de residents: 3 de MIR, 3 de PIR i 2 d’IIR.

Cal recordar que l’HU Institut Pere Mata té subscrit un conveni amb la URV de manera que els seus professionals són docents de Medicina, Psicologia, Nutrició, Infermeria, Fisioteràpia i Treball Social, a més de participar activament en el programa de doctorat “Salut, Psicologia i Psiquiatria”, en el que cada any es presenten tesis doctorals dirigides per professionals de l’HU Institut Pere Mata. A més, el centre forma part de l’Institut d’Investigacions Sanitàries Pere Virgili (IISPV).
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES