Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Grup multifamiliar GMF-HDA

 
Grup multifamiliar GMF-HDA, experiència des de l'hospitalització parcial. Hospital de Dia Adults (HDA), Reus i Tarragona. HU Institut Pere Mata
 
L'Hospital de Dia d'Adults com a recurs d'hospitalització parcial intervé de manera temporal en un moment de desestabilització, amb contenció, maneig i suport intensiu. L'espai multifamiliar a l'HDA (GMF-HDA), es crea amb l'objectiu d'afavorir l'acompanyament i el benestar de les persones des de la comunitat.
 
L'experiència del GMF-HDA de Reus (R) i de Tarragona (T), amb inici a l'octubre del 2019, participants 41(R) i 36(T) fins a la data, edats entre els 16 i els 74 anys (R) i 19 a 70 anys (T), mitjana 44 anys (R) i 50 anys (T), es fa en locacions municipals (centre cívic, escola oficial d’idiomes).
 
La participació és voluntària i es manté durant i posterior a l'alta de l'HDA, el grup es va cancel·lar de març de 2020 a setembre 2021, el reinici del grup durant octubre 2021 reafirmo la necessitat de les persones de generar espais de trobades i diàlegs disponibles, des de i per a les persones.
 
Es presenten els resultats d'una enquesta de satisfacció anònima per google-drive, amb un 31% de participació i un 85.93% de satisfacció global.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES