Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

IPM participa al VI Congrés Nacional de la Societat Espanyola de formació sanitària especialitzada

 
El 19, 20 i 21 d'octubre passats, tutors de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) van participar en el Congrés Nacional de Formació Sanitària Especialitzada que es va realitzar a Gijón.

El curs estava adreçat als responsables docents, tutors, personal implicat en la formació especialitzada i residents. A més, en aquesta edició es va donar veu a especialitats no mèdiques com ara farmacèutics, biòlegs, químics, psicòlegs, físics i infermeres.

Es van dur a terme quatre "taules plenàries" en què es van abordar temes com ara competències transversals, innovació i investigació, docència i seguretat del pacient i formació sanitària especialitzada. A cada taula van participar experts en el tema i els participants van poder fer preguntes i/o plantejar dubtes.

També es duran a terme sis tallers: Avaluació de competències, Guia de Planificació i gestió de la tutoria, Experiència grupal per combatre el desgast professional, Incident crític, Formació en humanització i Gestió de conflictes. En els que en un format grupal es van poder abordar els temes tractats de forma més profunda, cosa que va afavorir la participació activa.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES