Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Residents MIR de l'HU Institut Pere Mata ponents a l'Acadèmia de Ciències Mediques i de Salut

 
Oriol Borrull, Paula Cotino i Juan Tortajada, residents de Psiquiatria de quart any de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), van participar com a ponents a la sessió científica que va organitzar l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de Salut de Catalunya i Balears el passat 19 de gener. Aquestes sessions es realitzen de forma telemàtica i estan obertes a residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental, així com als tutors de les tres especialitats.
 
El tema tractat va ser “Trastorn límit de personalitat i gènere” i van participar ponents de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus, l'Hospital de Mataró i l'Hospital Mútua de Terrassa. Cada centre va presentar una introducció teòrica del tema, un cas clínic i unes conclusions que donaven pas al posterior debat i a la intervenció dels moderadors i assistents.
 
A tall de conclusions, es va considerar importància d’avaluar la sexualitat en tots els pacients, ja que un diagnòstic erroni pot tindre efectes negatius en la relació terapèutica, en el tractament i en el pronòstic.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES