Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

II Jornada de Bioètica

 
El dia 28 de setembre es realitzarà la II Jornada de Bioètica #contenciozero, organitzada pel Comitè de Bioètica Assistencial de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata i Villablanca Serveis Assistencials. Ambdues organitzacions estan del tot compromeses amb la formació dels seus professionals en l’àmbit de l’ètica i en promoure una aproximació de respecte i dignificació en l’atenció a les persones.  En aquesta jornada s’abordarà en profunditat, de manera reflexiva i des del punt de vista ètic, la contenció física. Amb aquesta finalitat participaran experts de diferents àmbits (juristes, filòsofs, psiquiatres, infermers, etc) i usuaris, que debatran diferents punts de vista, així com es realitzaran tallers experiencials.
 
El Comitè de Bioètica Assistencial ha estat acreditat per la Direcció General d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat. La voluntat del comitè és promoure la perspectiva ètica en tots els àmbits de la nostra tasca d’atenció a les persones, i a la vegada donar resposta a una necessitat abastament detectada pels professionals de tenir un fòrum de referència per a la consulta i el debat en relació als dubtes i conflictes ètics.
 
Aquesta II Jornada de Bioètica es realitzarà a Cal Massó. C/Pròsper de Bofarull, 7 de Reus.
 
 
És una jornada gratuïta. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada a l’adreça inscripcions@peremata.com. S’ha d’especificar nom i dos cognoms, professió, lloc de treball i/o servei i el correu electrònic.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES