Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Residents de Marinada fan tallers de cuina a Reus

 
Des de la residència Marinada, de Villablanca, s’han organitzat Tallers de cuina a Reus per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre.
El taller de cuina és una activitat consolidada a la residència i la proposta d’aquest any era poder mostrar aquest taller i fer-ho de manera col·laborativa, amb alumnes del Pla de transició al treball de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.
 
Ha estat una experiència molt maca, tant el donar forma al taller com pel procés que han seguit ambdós col·lectius, cadascú dins de la seva expertesa i àmbit de coneixement, trobant la complementarietat entre ells.
 
S’han organitzat tallers previs, tant a les instal·lacions de l’escola d’hoteleria com a la residència Marinada per tal que les persones residents que fan l’activitat i les estudiants es coneguin, practiquin la recepta i aprenguin a treballar en equip.
 
Això ha culminat en la realització d’aquest Taller en l’entorn comunitari, al centre cívic Llevant i també a l’escola institut Pi del Burgar de Reus en el que s’han elaborat roques de tres tipus de xocolata.
 
Ha estat una activitat molt satisfactòria que esperem poder donar continuïtat, doncs aquesta oportunitat de fer coses plegades enriqueix a tothom.
 
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES