Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La companyia de teatre Bellisens de Villablanca participa un any mes a "L'altre festival"

 

El passat dissabte 10 de juny, la companyia de teatre Bellissens de Villablanca, va brillar una vegada més sobre els escenaris de l'Altre Festival Internacional d'Arts Escèniques i Salut Mental que se celebrava entre el 9 i l'11 de juny al complex de creació artística Fabra i Coat de Barcelona.

 

Amb una escenografia digna de mencionar, al llarg d'una hora, el grup va repassar la música dels anys 80 lligada a una divertida història que portava per títol "Ruta 80" i que no va permetre al públic l'avorriment. 20 actors i actrius, van ser els encarregats d'interpretar i dinamitzar ininterrompudament al públic mentre va durar l'obra.

 

L'art escènica de la interpretació permet als actors i actrius expressar a través dels diferents personatges als quals donen forma, vivències, sentiments i emocions que cada vegada més són capaços de traslladar el públic de forma divertida, esbojarrada i emocionant.

 

Des d'aquí, un merescut reconeixement a totes les persones que d'una manera o una altra, fa anys que fan possible la màgia transformadora del teatre. Agrair també la col·laboració de la Fundació Pere Mata en la logística del desplaçament a Barcelona, i de les diferents entitats que han donat suport a aquesta iniciativa.

Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES