Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Marinada inaugura el nou vial terapèutic amb una Festa oberta de nou a les Famílies

 
Dos anys després de l’inici de la pandèmia, la Residència i Centre de Dia Marinada (de la Fundació Villablanca) recupera la Festa de les Famílies i l’obre als familiars de les persones residents. Ho fa, a més, inaugurant oficialment el nou vial terapèutic, una iniciativa que es va projectar en 2019 i ha estat de gran utilitat durant el confinament, ja que ha permès que els residents amb més dificultats de mobilitat hagin pogut gaudir més i millor dels jardins i els espais exteriors dels centre. 
 
La Festa de les Famílies serà dissabte, 14 de maig de 2022, i servirà també per celebrar el 31 aniversari de Marinada. El programa previst és el següent:
 
10.30h Benvinguda a les famílies. 
Animació als jardins amb música i diverses activitats lúdiques 
 
12.00h Inauguració oficial del vial terapèutic. Parlaments institucionals.
 
13.00h Cloenda
 
Malgrat l’obertura de la Residència i Centre d'atenció diürna, es mantenen algunes mesures de seguretat per la COVID que les persones assistents hauran de respectar. Aquestes mesures són:
  • ús de la mascareta correctament posada tota la festa
  • totes les activitats es realitzaran als espais exteriors 
  • no hi haurà el tradicional pica-pica conjunt amb les famílies
 
Què és Marinada?
 
La Residència i Centre d'atenció diürna Marinada és un servei de titularitat pública de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Social (ICASS) del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Ofereix 74 places residencials i 15 de centre de dia d’atenció especialitzada. Atén a persones amb discapacitat psíquica severa, bona part de les quals també pateix una malaltia mental. El centre està gestionat per la Fundació Villablanca del Grup Pere Mata.

Nota: A la fotografia, una imatge de la festa de celebració dels 30 anys de Marinada en què les famílies de les persones residents no van poder participar.

 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES