Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Servei de Rehabilitació Comunitària d'Amposta: projecte IDÍL·LIC

 
El Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) d’Amposta, de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre, aposta plenament pels recursos naturals de l’entorn on ens situem, i per aquest motiu vam crear el projecte IDÍL·LIC, una proposta d’activitat dividida en vàries sessions que ens  ha ajudat a apropar a les persones a la comunitat, facilitant el contacte amb activitats normalitzades.
 
El projecte s’ha desenvolupat  durant els mesos d’abril a juliol i hem pogut gaudir de la visita a Món Natura, fer caiac pel riu Ebre, anar en bicicleta elèctrica  pels camps d’arròs i  les zones de maresmes, caminar per les llacunes del  delta i fer ioga a la platja del Trabucador.
 
Totes les activitats han estat realitzades per professionals específics en les diferents matèries i s’han beneficiat tots els assistents als diferents programes que integren el Servei de Rehabilitació Comunitària: Joves, Primers Episodis, Bàsics i Suport a l’Autonomia.
 
Els principals objectius a treballar han estat:
  • Comunitat: participar d’activitats fora de l’entorn institucionalitzat com a mitjà per a la integració social.
  • Hàbits saludables: fomentar la pràctica d’exercici físic i esport a la natura com a eina rehabilitadora.
  • Lúdic: potenciar la capacitat d’experimentar i gaudir de noves experiències personals relacionades amb el temps d’oci.
L’avaluació del projecte per part dels participants ha estat molt satisfactòria i amb el desig de poder-li donar una continuïtat el proper any amb noves propostes d’activitats.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES