Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La meva heroïna, la meva padrina

 
La meva padrina, la Dolors, treballa en la Residència Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig de la Fundació Pere Mata, allà hi ha molts avis i àvies que hi viuen i d’altres que només hi van de dia.
 
 
La meva padrina i els seus companys i companyes els cuiden, els ajuden, i fan que la seva vida a la Residència sigui més agradable.
 
Durant els anys que fa que la meva padrina hi treballa, que em penso que són gairebé 20 anys, els avis i àvies hi fan tot tipus d’activitats com, la Setmana Santa, Sant Jordi, el Dia de la Mare,… les quals les poden gaudir amb les seves famílies, que els poden visitar sempre que volen.
 
 
Aquest any, per causa de la situació que s’està vivint mundialment, han hagut de canviar moltes de les seves costums, s’han extremat molts dels protocols que es duien a terme normalment. Les famílies, ja no els poden visitar perquè s’han restringit totes les entrades a la residència, excepte el personal que hi treballa.
 
 
 
A la meva padrina li agrada molt la feina que fa, però aquests dies s’omple de tristesa quan veu que els avis i àvies no poden gaudir de les seves famílies, per això ella i els seus companys i companyes els hi han ensenyat a fer videotrucades perquè puguin mantenir el contacte i també graven vídeos perquè les famílies els puguin veure.
 
Us deixo uns vídeos, espero que us agradin.
 
Nota redactada per Africa Lopez-Cepero Tudela de 11 anys, que és la neta de la nostra gerocultora Dolors Huete Pardo
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES