Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Pere Mata amb el consum sostenible d’aigua


La Fundació Pere Mata continua realitzant accions dins del Pla de millora de l’eficàcia dels recursos. Un dels eixos bàsics de l’entitat és la sostenibilitat i en aquesta línia s’està treballant per reduir a zero el consum en plàstic i amb ell la petjada dels gasos amb efecte hivernacle.

S’han instal·lat 2 fonts d’aigua d’alt rendiment: la primera a les instal·lacions del Servei Prelaboral a Amposta i la segona donant servei al personal que treballa per a Fundació Pere Mata a les instal·lacions de la Unitat Polivalent de Terres de l’Ebre, que consta de filtre de carbó actiu proporcionant aigua freda (18 litres/hora) i natural.

Amb aquesta mesura eliminem la producció de 400 kg de plàstic, que representen la generació d'1,5 Tones CO2 anuals, fem consum dels recursos propers i no fomenten el trànsit de mercaderies de gran recorregut. També facilita la gestió diària eliminant la tasca de gestió del residu i fomentant una conscienciació major sobre una de les problemàtiques socials més important del segle XXI: la sostenibilitat en el consum de recursos.

Donada la gran acceptació d’aquestes mesures properament aquesta mesura es traslladarà a la resta de centres de treball que Fundació Pere Mata disposa.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES