Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d’Amposta celebra el Dia Mundial de la Salut Mental

 
La setmana passada, el Servei Prelaboral (SPL) d’Amposta de la Fundació Pere Mata i l’Escola Maria Garcia Cabanes de l’Aldea van realitzar una jornada d’inclusió social per trencar estigmes i prejudicis sobre la malaltia mental.
 
La jornada, amb el nom de “A Primera Vista”, es va desenvolupar durant tres dies, per poder fer partícips a totes les persones usuàries del SPL i del Centre Especial de Treball (CET) i als alumnes de 5è i 6è de primària. Adaptant-nos un cop més a la situació que estem vivint, es va realitzar de forma telemàtica.
 
L’activitat consistia en què els alumnes veien la imatge d’una persona i havien de respondre a les preguntes de la moderadora, que en aquest cas era la monitora del SPL. En total eren 5 preguntes que giraven al voltant de la feina, els estudis, l’oci, la forma de ser i la malaltia mental.
 
Un cop més, hem pogut visualitzar i constatar que des d’una perspectiva infantil, totes les persones som iguals davant una mirada. Destacar la implicació de totes les persones que han participat de la jornada i el clima de ben entesa creat, tot i les circumstàncies de tenir que veure’ns a través d’una pantalla.
 
Us animem a visualitzar un petit resum de la jornada en el següent vídeo.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES