Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral de Reus commemora el Dia Mundial de la Salut Mental


Des del Servei Prelaboral de Reus, de la Fundació Pere Mata, s’ha preparat un vídeo titulat “Retalls d’un canvi” amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental del 10 d’octubre de 2020.

Destacar que aquest vídeo ha estat 100% elaborat i produït per les persones usuàries i l’equip de professionals del Servei Prelaboral.

Així la música a piano ha estat composada i interpretada pel Sr. Adrià Valls, les veus han estat gravades amb la participació de diferents persones del Servei, i l’edició digital ha estat realitzada per part de l’equip d’atenció directa.

Seguidament, trobareu la descripció del contingut del vídeo “Retalls d’un canvi” redactat per les pròpies persones usuàries:

“Volem transmetre la metamorfosi de la persona que es produeix dins del Servei Prelaboral. Aquest canvi té moltes vessants; les habilitats socials, les emocions i el més important, la inserció laboral i social.
 
Per aquest motiu hem volgut representar tot aquest procés de vida en les persones fins arribar a la inserció d’aquestes, amb el fil conductor del currículum ascendent dins la safata, que representa l’escalada al món laboral fins aconseguir la contractació.
 
Les veus anònimes ens expliquen a través de les imatges el que senten i com els hi afecta tot aquest procés.
 
Esperem que sigui del vostre grat.”
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES