Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Conveni de col·laboració entre la Casa de Fusta i el Servei Prelaboral d’Amposta

 
El passat divendres 27 de setembre, el Servei Prelaboral  (SPL) d’Amposta de la Fundació Pere Mata juntament amb la Casa de Fusta del Delta de l’Ebre, van signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu de formar i continuar aprenent capacitats i habilitats laborals, en aquest cas en el sector turístic i de l’hostaleria.
 
Aquest projecte ofereix la possibilitat que les persones usuàries del SPL puguin veure com és un treball enfocat al món del turisme, tenint en compte que és un dels sectors més importants de les Terres de l’Ebre.
 
Des del Servei Prelaboral es valora positivament aquest conveni de col·laboració, ja que la Casa de Fusta es troba en un entorn privilegiat on diàriament hi ha turisme en actiu, englobant tant sortides escolars, com visitants locals i estrangers, i els i les usuaris/es podran interactuar amb tota la normalització de les activitats que es realitzen.
 
Algunes de les tasques que es realitzaran seran manteniment d’espais, condicionament de materials de lleure, suport en la gestió i organització de serveis, etc.
 
Per ambdues parts hi ha moltes ganes de poder començar amb aquest projecte que contribuirà en capacitar a la persona en noves línies de treball, així com en continuar trencant amb els estereotips de la malaltia mental.
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES