Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La FPM inicia activitats de sensibilització en malaltia mental a l’Escola Joan Baptista Serra

 
La Diputació de Tarragona ha concedit al Servei Prelaboral d’Amposta de la Fundació Pere Mata (FPM) una subvenció, dintre de la unitat d’Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori, amb una quantia de 6.834’66€.
 
El projecte elaborat s’engloba dintre de les actuacions de promoció de la salut pública als municipis i es desenvoluparà a l’Escola Joan Baptista Serra d’Alcanar, a través d’un conveni signat amb l’Ajuntament del municipi. El projecte en si, anomenat “Sensibilització d’infants en edat primerenca respecte a la Salut Mental mitjançant la rehabilitació d’un pati escolar” pretén donar visibilitat a la malaltia mental i trencar amb estigmes i prejudicis que poden girar al voltant d’aquesta. L’objectiu és poder interelacionar-se amb l’alumnat del centre mitjançant la realització d’activitats conjuntament. Tan mateix, s’ha creat un “rollup” per tal que el professorat pugui acompanyar als infants a visualitzar-lo i puguin trencar barreres sobre la malaltia mental al parlar obertament sobre aquestes.
 
Esperem que amb aquesta activitat les persones amb malaltia mental es sentin integrades i part de la comunitat, així com la resta de professionals, professorat, alumnat i famílies coneguin de primera mà la malaltia mental i la igualtat d’oportunitats que tenen aquestes persones.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES