Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Pere Mata sensibilitza en malalties mentals a l’IES Roquetes

 
La coordinadora del Servei Prelaboral (SPL) de la Fundació Pere Mata i membre de la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre ha participat, junt amb altres membres de la taula, alumnes i professor de l'IES de Roquetes, en un programa de ràdio d’Antena Caro per explicar la diada organitzada per aquest divendres 10/06/2022.
 
Aquest divendres, 10 de juny, els alumnes de segon d’ESO han organitzat una jornada per culminar el treball realitzat durant aquest curs escolar en l’assignatura Project Work en el qual han conegut i treballat les malalties mentals.
 
La jornada està repleta de diferents activitats, entre les quals destaca una caminada per la via verda, l’arbre dels desitjos, la pintura d’un mural i la lectura d’un manifest. Aquesta jornada està oberta a tothom i des de la Xarxa de Salut Mental participaran el Servei Prelaboral d’Amposta, el SRC de Tortosa, el Club Social, membres de la Taula de Salut Mental i professionals del àmbit, entre altres participants del Institut de Roquetes i població en general.
 
Les persones del Servei Prelaboral valoren molt positivament la participació en aquestes activitats, destacant també que un dels dibuixos del mural és un dibuix d’una pròpia persona usuària. Segons ells mateixos expliquen, aquestes diades ajuden a relacionar-se amb persones diferents del seu entorn, a sentir-se part de la comunitat i no ser etiquetats per altres motius.
 
Gràcies a totes les persones que ajuden en el trencament d’estigmes i a visibilitzar les malalties mentals.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES