Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’Hospital Dia Infantil de Tortosa han fet una plantada d’arbres a l’hort terapèutic

 

El dia 8 de Juny de 2023 les persones usuàries de l’Hospital Dia Infantil (HDIJ) de Tortosa, de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre, gràcies a la col·laboració de l’empresa Planters Estorach de Campredó van fet una plantada d’arbres a l’hort terapèutic que disposen.

Aquest espai està partit en dues parts, des de fa un temps disposa d’una pista poliesportiva amb dues porteries i una cistella de basquet per a jugar i fer l’activitat de jocs de moviment, gimcana i altres activitats quan fa bon temps.

Per altra banda tenim la zona d’hort on es planten principalment hortalisses i disposem d’una caseta per a deixar les eines per a l’activitat d’hort i el material per l’activitat esportiva. També disposem d’uns banquets i taules de fusta per a estar a la intempèrie ubicats sota unes moreres plantades ja fa uns anys.

L’espai no disposava de més arbres o zones d’ombra i es va decidir fer una plantada de nous arbres. Així les persones usuàries de l’HDIJ van poder plantar una dotzena d’arbres fruites com tarongers, albercoquers, presseguers o pomeres. També es va afegir dues moreres per augmentar la zona d’ombra.

 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES