Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Pere Mata signa un conveni de voluntariat amb Dia de Granja

 
A principis del mes d'octubre el Servei Prelaboral de Reus, de la Fundació Pere Mata, hem signat un conveni de voluntariat amb Dia de Granja. Amb aquest voluntariat es pretén que les persones participants del nostre servei, un servei d'inserció laboral de persones diagnosticades amb trastorn mental sever, puguin adquirir millors competències per poder desenvolupar-se en un lloc de treball, sigui en entorn protegit o, com en aquest cas, o en empresa ordinària.
 
La tasca que durem a terme a Dia de Granja és la d'habituar als diferents animals que hi ha al contacte de les persones, això ho farem a través del contacte amb ells, inicialment perquè aprenguin a tolerar la nostra presència per a poc a poc anar treballant que es deixin agafar i acaronar. Per nosaltres és molt important poder fer aquesta tasca, no només pel fet que el treball amb animals és terapèutic per si, si no perquè a més a més ens permet treballar competències com el respecte, la puntualitat, la responsabilitat, la comunicació no verbal, la interacció els altres, el treball en equip i moltes més.
 
Volem agrair a la Sara i al Jesús, de Dia de Granja, la seva bona predisposició per col·laborar amb nosaltres i permetre dur a terme aquest projecte, que iniciem amb molt il·lusió i que esperem que duri molt de temps.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES