Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Persones usuàries de la Fundació Pere Mata assisteixen a una xerrada sobre inserció laboral

 
Les persones usuàries del Servei Prelaboral de Reus, de la Fundació Pere Mata, hem assistit a Mas Carandell a una xerrada realitzada per les persones responsables de recursos humans de Port Aventura World.
 
Ens han explicat la filosofia de treball de l'empresa, els perfils professionals que estan cercant i les competències que demanen per treballar-hi.
 
Al nostre recurs, que té com a objectiu la inserció laboral de persones amb problemàtica derivada de malaltia mental, treballem l'assoliment d'hàbits i capacitats laborals. Pensem que és important que les nostres persones usuàries puguin conèixer la situació del mercat laboral actual. Des del Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata, treballem la recerca activa de feina en la qual ens inscrivim en portals de feina, elaborem currículum vitae, cartes de presentació, fem simulacions d'entrevistes de feina, etc. Però, sempre resulta positiu i enriquidor poder assistir a xerrades i conferències per tal de conèixer de primera mà quines són les competències i els perfils més demandats per part de les empreses.
 
Ens ha semblat molt interessant, i fins i tot, algunes persones han pogut realitzar una petita entrevista de feina.
 
Esperem que tinguin sort!
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES