Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig està de festa major

 

Ja ha passat la nostra Festa Major i ara cal recuperar-se de tanta gresca i activitat. En aquesta edició, els nostres residents van tenir l’oportunitat de participar en varis actes de la festa. El primer va estar l’assistència a les Jornades Internacionals Folklòriques. Cada any i de la ma d’Adifolk, la nostra vila acull els ballets i músics que visiten el nostre país en aquest certamen cultural i musical. En aquesta ocasió, van ser dos els països que ens van visitar. El primer, la República de Baixkíria i el segon El Senegal. Les dues agrupacions van fer ficar a tot el Pavelló de Bellpuig d'en peus.

El segon dia, vam assistir de nou al Pavelló de Bellpuig, i en aquesta ocasió, vam poder escoltar el fantàstic concert de Festa Major que ens oferí l’Orquestra La Principal de La Bisbal. Els residents, molt contents i emocionats, van aplaudir amb ganes als músics i cantants de l’orquestra.

Us deixem el vídeo d'aquesta residència que gestiona la Fundació Pere Mata perquè pugueu gaudir d’aquests espectacles igual que nosaltres vàrem fer.

Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES