Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a l'Escola Joan Bta Serra d'Alcanar

 
Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, el Servei Prelaboral (SPL) d'Amposta  de la Fundació Pere Mata, ha celebrat una jornada amb tot l'alumnat de l'Escola Joan Bta Serra d'Alcanar, sumant una activitat més a totes les actuacions que s'han realitzat dintre del projecte de rehabilitació del pati de la pròpia escola.

Destacar la participació de prop 644 persones, sent la major part l'alumnat del centre, però amb la participació també del professorat, persones usuàries i professionals del SPL.

La jornada ha estat dividida en tres ambients: En un primer ambient, s'han plantat productes de temporada a les jardineres creades per a l'hort. En aquesta activitat han participat els i les alumnes de cicle infantil, compost per l'alumnat més petit del centre.

En un segon ambient, l'alumnat de cicle inicial i mitjà ha pintat llapis de colors. I en un tercer ambient s'ha pintat un mural de les emocions, mentre la psicòloga del SPL els ha impartit una xerrada sobre la salut mental i la lluita contra l'estigma.

En tots els ambients, les persones usuàries del SPL s'han interrelacionat amb l'alumnat, participant de les diferents activitats que s'han realitzat, treballant de manera cooperativa, empatitzant i donant-se suport.

El resultat de la jornada ha estat molt satisfactori, tenint en compte el nivell d'implicació de totes les persones i la seva participació, sense diferències ni prejudicis que marquin diferències entre les persones.
 
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES