Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Resident de l'HU Institut Pere Mata realitza la seva rotació lliure al "Forensic Hospital" de Sydney

 
Irene Renovell, resident de Psiquiatria de 4t any de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIMP), està realitzant la seva rotació externa en el "Forensic Hospital" de Sydney (Austràlia).
 
Aquest centre, ubicat al barri de Malabar, acull persones adultes i adolescents amb problemes de salut mental que estan en contacte amb el sistema de justícia penal i requereixen atenció en un entorn d'alta seguretat.
 
Disposa de 135 llits dividits en 6 unitats que abasten des de l'atenció d'aguts fins a l'alta dependència, cures continuades de llarga estada o la rehabilitació.
 
Els equips de treball estan integrats per diferents professionals de la salut, que realitzen un abordatge multidisciplinar dels problemes que plantegen aquestes persones usuàries.
 
La pràctica assistencial té un pes fonamental en la rotació i els residents externs participen activament en els diferents serveis, amb la supervisió directa de professionals amb una àmplia experiència clínica. De forma complementària, també es porta a terme una important activitat docent i de recerca amb seminaris, sessions clíniques, bibliogràfiques i de supervisió.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES