Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Cinefòrum sobre sexualitat i diversitat funcional

 
Des de la Comissió de Sexualitat vinculada al Consell Municipal de la Discapacitat de l’Ajuntament de Reus s’està treballant en la línia d’obrir la mirada vers la sexualitat i la afectivitat vers les persones amb diversitat funcional.
 
Des d’aquesta perspectiva durant aquest mes d’abril s’ha programat dues sessions de cinefòrum sobre sexualitat i diversitat funcional al Centre Cívic del Carme de Reus. Aquest passat dimarts es va visionar "Yes, we fuck" i va comptar amb la participació d’Antonio Centeno Ortiz, director del documental activista del moviment de Vida independent.
 
La propera sessió de cinefòrum serà el proper dimarts dia 2 d’abril, a les 18h, "Vivir y otras ficciones", on s’abordarà la figura de l’assistent sexual.
 
La propera cita serà la Jornada Sobre Sexualitat i Diversitat Funcional, impulsada per aquest grup de treball i el Programa d’Atenció a les Discapacitat de l’Ajuntament de Reus, el 29 d’abril a la Fira de Reus. Un espai de trobada per a totes les persones interessades en aquest tema, familiars, usuaris i professionals que els atenen.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES